Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - xDmG - Rank 5 Hitman Agency 100 de zile si actual tester Taxi Las Venturas

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: xDmG
Nick-uri anterioare: Am mai avut xDmG cu '.' inainte, dupa, sau chiar amandoua.
Level: 40.
Ore jucate: 956.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/Riv8qCS
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/4kT6Z1Y
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/xDmG
Cateva realizari pe server/ forum: Nu pot spune ca am niste realizari, doar zilele acumulate in Hitman Agency si functia de tester in Taxi Las Venturas.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma mai joc CS:GO, PUBG, GTA V, FiFA 20, Dead by Daylight si jocuri cu story-mode.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat pe server, am prieteni in el si este singurul clan in care nu am fost.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din [A]lliance, Army Knights, Pancakes si altele.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Doryan35., Maksut, Helios, Davflo, KillerIonut, iMihai, Anne.Marrie si DraveN.
Planuri de viitor pe server? Doresc sa tin functia de tester pana renunt liderul actual din Taxi Las Venturas si sa aplic in locul lui.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Andrei.
Varsta reala: 18 ani,
Nationalitate: Romana.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma pot descrie ca o persoana linistita, cu simtul umorului care stie unde isi are locul. Pot spune ca nu creez probleme si ador sa am parte de experiente noi.
Ce gen de muzica asculti? Ascult toate genurile de muzica, mai putin populara si cele fara cuvinte.
Ce hobbyuri ai? Joc fotbal si cand am timp ma duc pe la sala.
Alte precizari? Nu am, multumesc.

Posted (edited)

OSziXZ4.pngAi multe facțiuni in ultimul timp in care aveai rank 2 / 3 / 4 chiar si rank 1 in care ai iesit. Îmi las colegii să decidă. Totodată, ai si câteva inactivități in FH.

Edited by Valentin0
Posted

2g0cAPO.pngLa ultimele factiuni din fh-ul tau ai iesit pe incomplet, dezinteres in aplicatie, titlu pus gresit

Ai mai aplicat odata in clanul The Legends cand aveai 825h (25.06.2019) - Link, acum ai 958h... Sa inteleg ca tu in aproape 2 ani ai facut doar 150h ?

Posted
1 hour ago, CMPunk. said:

2g0cAPO.pngFH slab, neinteres in aplicatie si titlu gresit. De ce ai aplicat de pe alt cont de forum, cu alt nume?

Posted
3 hours ago, Kristi12 said:

2g0cAPO.pngLa ultimele factiuni din fh-ul tau ai iesit pe incomplet, dezinteres in aplicatie, titlu pus gresit

Ai mai aplicat odata in clanul The Legends cand aveai 825h (25.06.2019) - Link, acum ai 958h... Sa inteleg ca tu in aproape 2 ani ai facut doar 150h ?

+ ca ai uitat sa mentionezi la nickname anterior si celalalt cont al tau.

Posted
4 hours ago, Kristi12 said:

• SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - xDmG - Rank 5 Hitman Agency 100 de zile si actual tester Taxi Las Venturas
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp