TheBiker Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Informatii legate de SA:MP:Nickname: xDmGNick-uri anterioare: Am mai avut xDmG cu '.' inainte, dupa, sau chiar amandoua.Level: 40.Ore jucate: 956.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/Riv8qCSPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/4kT6Z1YProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/xDmGCateva realizari pe server/ forum: Nu pot spune ca am niste realizari, doar zilele acumulate in Hitman Agency si functia de tester in Taxi Las Venturas.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Ma mai joc CS:GO, PUBG, GTA V, FiFA 20, Dead by Daylight si jocuri cu story-mode.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat pe server, am prieteni in el si este singurul clan in care nu am fost.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din [A]lliance, Army Knights, Pancakes si altele.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Doryan35., Maksut, Helios, Davflo, KillerIonut, iMihai, Anne.Marrie si DraveN.Planuri de viitor pe server? Doresc sa tin functia de tester pana renunt liderul actual din Taxi Las Venturas si sa aplic in locul lui.Informatii legate de viata reala:Prenume: Andrei.Varsta reala: 18 ani,Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma pot descrie ca o persoana linistita, cu simtul umorului care stie unde isi are locul. Pot spune ca nu creez probleme si ador sa am parte de experiente noi.Ce gen de muzica asculti? Ascult toate genurile de muzica, mai putin populara si cele fara cuvinte.Ce hobbyuri ai? Joc fotbal si cand am timp ma duc pe la sala.Alte precizari? Nu am, multumesc.
Maksut Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 (edited) PRO. Edited March 4, 2021 by TL.Maksut sunt pe telefon
DraveN. Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Este un baiat serios si consider ca isi merita locul in clanul nostru!
Valentin0 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 (edited) Ai multe facțiuni in ultimul timp in care aveai rank 2 / 3 / 4 chiar si rank 1 in care ai iesit. Îmi las colegii să decidă. Totodată, ai si câteva inactivități in FH. Edited March 5, 2021 by Valentin0
CMPunk. Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 FH slab, neinteres in aplicatie si titlu gresit. De ce ai aplicat de pe alt cont de forum, cu alt nume?
Kristi Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 La ultimele factiuni din fh-ul tau ai iesit pe incomplet, dezinteres in aplicatie, titlu pus gresit Ai mai aplicat odata in clanul The Legends cand aveai 825h (25.06.2019) - Link, acum ai 958h... Sa inteleg ca tu in aproape 2 ani ai facut doar 150h ?
Rusu47 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 1 hour ago, CMPunk. said: FH slab, neinteres in aplicatie si titlu gresit. De ce ai aplicat de pe alt cont de forum, cu alt nume?
Senz Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 3 hours ago, Kristi12 said: La ultimele factiuni din fh-ul tau ai iesit pe incomplet, dezinteres in aplicatie, titlu pus gresit Ai mai aplicat odata in clanul The Legends cand aveai 825h (25.06.2019) - Link, acum ai 958h... Sa inteleg ca tu in aproape 2 ani ai facut doar 150h ? + ca ai uitat sa mentionezi la nickname anterior si celalalt cont al tau.
Razvan_gF Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 4 hours ago, Kristi12 said: La ultimele factiuni din fh-ul tau ai iesit pe incomplet, dezinteres in aplicatie, titlu pus gresit Ai mai aplicat odata in clanul The Legends cand aveai 825h (25.06.2019) - Link, acum ai 958h... Sa inteleg ca tu in aproape 2 ani ai facut doar 150h ?
Niculaesss Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 8 hours ago, CMPunk. said: FH slab, neinteres in aplicatie si titlu gresit. De ce ai aplicat de pe alt cont de forum, cu alt nume?
Recommended Posts