faraksx69 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 O zi frumoasa Bugged Am o problema,am incercat sa oimi pun modul de first person de pe moduri.ro,cand deschid sampul imi apare eroarea Hook.asi,am incercat in mai multe moduri sa il fac dar nu merge,imi apare eroarea dar totusi de deschide sa-mp.Daca ma poate cineva auta astept raspunsuri,Multumesc! Quote
novisual Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 1. Instaleaza samp 0.3.7 R1, de pe moduri.ro. 2. Instaleaza ultima verisune de cleo. 3. Instaleaza sampfuncs. 4. Daca nu mere nici acum descarca hook.asi si baga-l in folderul principal al jocului. Quote
Solution faraksx69 Posted March 9, 2021 Author Solution Posted March 9, 2021 Quote am rezolvat deja acuma cateva zile,nu era nici una dintre astea,trebuia sa dercarc manual vorbis.dll vorbisfile.dll si vorbishooked.dll si nu este nici un tutorial pe tot internetul mi a luat ceva sa imi dau seama,oricum mersi de ajutor! Quote
Recommended Posts