Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Liviu.
Nick-uri anterioare: Nu am avut.
Level: 80
Ore jucate: 4833
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): 

Last Punish

Liviu. was muted by BellaBia for 10 minutes, reason: Offensive language [complaint:1256770]

2020-05-20 12:39:36

Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/qrd5D8l
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Liviu.
Cateva realizari pe server/ forum: Am legat/leg stranse prietenii cu foarte multe persoane ,in acest parcurs am creat un Fh cat mai frumos ,un level cat mai mare si foarte multe ore.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Pe calculator ma joc Samp iar cateodata Mafia Definitive 2.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan minunat cu membrii capabili sa legi o prietenie si am auzit ca este un clan foarte bun.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da,am mai fost in clanul cute.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai fost vreau sa incerc un lucru nou.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:  -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Nu ,inca.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Pai nu am asa niste membrii sa vorbesc numai cu ei eu ma inteleg bine cu toata lumea ,nu sunt genul care sa ma cert asa usor.
Planuri de viitor pe server? Pe viitor vreau sa obtin si eu co lider prin munca si straduinta si de ce nu lider.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Liviu
Varsta reala: 17 ani
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat obisnuit imi place foarte mult sportul,ma integrez repede intr-un  grup de persoane ,nu provoc certuri .De asemenea sunt o persoana inimoasa gata sa sar in ajutor persoanelor aflate in pericol.
Ce gen de muzica asculti? De obicei manele cand sunt singur iar cand sunt cu prietenii sau alte persoane ascult ce prefera toata lumea.
Ce hobbyuri ai? Imi place foarte mult si practic Inotul de la varsta de 10 ani si imi mai place sa joc forbal .
Alte precizari? O seara frumoasa!

Posted (edited)
1 hour ago, Anne.Marrie said:

2g0cAPO.png

Titlu gresit

Poza întreaga la lp+

Aspect dubios al îmbătrânirii excesive.

Edited by Senz
Posted

OSziXZ4.png

Trebuie să pui poza întreagă a LP-ului; Aplicaţie slabă, te puteai strădui mai mult.

Pentru votanţii de mai sus: trebuie sa argumentaţi votul altfel nu se va lua în considerare (teoretic).

• SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends.
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp