PACO_ Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 (edited) Salutare, am si eu o problema , poate ma puteti ajuta. Problema incepe atunci cand sunt la war/turf , playerii se teleporteaza , iau hituri aiurea gen cand e cu spatele la mine si cateodata imi apar playerii ca si cum ar fi afk... din cate am citit pe alte site-uri problema ar fi de la internetul meu , dar internetul meu merge bine pe alte jocuri , gen apex ,cs:go , metin etc... problema e doar la samp , eu momentan locuiesc in Anglia si am citit ca pachetele mele se pierd (packet loss ) pana sa ajunga la server. Am incercat tot felul de moduri anti lag, tutoriale cu update la drivere , install,reinstall tot si chiar am umblat si la setarile de internet , nu stiu ce pot sa ii mai fac, daca cineva a mai intampinat aceasta problema , va rog spuneti-mi cum ati rezolvat. Multumesc. https://www.speedtest.net/result/11127705535 EDIT: Am rulat comanda PING in cmd si am primit asta : ping blue.bugged.ro Pinging rpg.bugged.ro [193.203.39.42] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 193.203.39.42: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), Edited March 20, 2021 by PACO_ Quote
StocKx Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Încearcă click-dreapta -> Game Details-> Selectează SA:MP-ul și alege Max Priority sau ceva de genul. Ar trebui să scadă lagul. Quote
PACO_ Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 Nu cred ca e vorba de lag aici pentru ca joc in 90-170 FPS , e mai mult desync pentru ca văd cum se mișcă playeri sacadat pe mapa sau iau ceas blocat. Quote
Recommended Posts