Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - PetruT09 - R5 School Instructors SF (100) zile, actual R5 LV Police Department (96) zile

Recommended Posts

Posted

Nickname: PetruT09
Nick-uri anterioare: PetruT33
Level: Am level 38.
Ore jucate: 1261 ore jucate.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/6l7RCid
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/jZn6yWE
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/PetruT09
Cateva realizari pe server/ forum: Realizarile mele pe server sunt prietenii, functia de Verificator actual in Las Venturas Police Department si cele 100 de zile in School Instructors SF.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Pe langa SA:MP ma mai joc Counter-Strike Global Offensive, dar cel mai mult timp il petrec pe SA:MP.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in The Legends de mult timp, deoarece este bine organizat, membrii clanului sunt seriosi si maturi.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am facut parte din Hatz Family, Iron Rangers, Just US.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am facut parte din The Legends.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Am verificat, nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Kristi12, Rusu47, Rey.Mysterio, Sami, Senz, Valentin0, Faith.
Planuri de viitor pe server? Doresc sa fac la toate Job-urile Diamond si sa acumulez 250 de zile in Las Venturas Police Department.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Ma numesc Petru.
Varsta reala: Am varsta de 17 ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte:  Numele meu este Petru, locuiesc in Vrancea si am 17 ani. Imi place sa ma joc pe calculator, sa ies pe afara cu prietenii la un tenis sau fotbal.  Sunt un baiat sociabil si prietenos, imi place sa imi petrec timpul impreuna cu prietenii mei, fie in mediul Online, fie in cel Offline.
Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen de muzica, in general ascult Manele.
Ce hobbyuri ai? Imi place sa ma joc tenis, sa merg la sala si sa ma plimb.
Alte precizari? Tin sa mentionez ca mi-am sters FH-ul dupa ce mi-am transferat contul pe blue, am avut 63 zile in Paramedic Department si 1 zi in School Instructors, motiv cerere de demisie in ambele factiuni, avand numele PetruT33, Multumesc frumos pentru timpul acordat.

Posted

vW5t2ih.png Un băiat ok, meriti o sansă, esti un băiat foarte activ. Te cunosc de ceva timp si chiar meriti să faci parte din acest clan, sper să nu mă dezamăgesti.

Posted

vW5t2ih.png 

Lp curat, ore ok, respecti cerintele

Meriti o sansa. Ai tinut cont de ce ti s a spus la aplicatia anterioara.

Posted
12 hours ago, Rusu47 said:

vW5t2ih.png Un băiat ok, meriti o sansă, esti un băiat foarte activ. Te cunosc de ceva timp si chiar meriti să faci parte din acest clan, sper să nu mă dezamăgesti.

Da

Posted

vW5t2ih.png 

Un băiat ok, meriti o sansă, esti un băiat foarte activ. Te cunosc de ceva timp si chiar meriti să faci parte din acest clan, sper să nu mă dezamăgesti.

Posted
12 hours ago, TL.Maksut said:

vW5t2ih.png 

Un băiat ok, meriti o sansă, esti un băiat foarte activ. Te cunosc de ceva timp si chiar meriti să faci parte din acest clan, sper să nu mă dezamăgesti.

Posted
On 4/5/2021 at 3:32 AM, Senz said:

vW5t2ih.png 

Lp curat, ore ok, respecti cerintele

Meriti o sansa. Ai tinut cont de ce ti s a spus la aplicatia anterioara.

• SummerBee changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - PetruT09 - R5 School Instructors SF (100) zile, actual R5 LV Police Department (96) zile
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp