Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: Cedryk. 
  • Nick-uri anterioare: ..DuTu. , Karren[ ].
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Cedryk.
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/fIkozJp
  • Level: 99 
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt in factiunea Federal Bureau of Investigations, rank 1.
  • Ore jucate: 3017
  • Warn-uri: 0/3 
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc pe acest server, de pe data de 28.01.2018.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut niciodata.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume: Dutu
  • Vârstă reală: 17 ani.
  • Domiciliu: Bucuresti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt genul de baiat glumet, de treaba dar si uneori serios care isi doreste sa fie respectata si respectul la randul sau. Sunt foarte direct si sincer cu lumea, iar de fiecare data cand nu imi convine ceva, spun, deoarece nu are rost sa traim amandoi intr-o minciuna. Nu imi plac iluziile, si tocmai de aceea sunt o persoana foarte realista. Incerc sa ma mentin cat mai calm indiferent de situatie si consider ca prietenia este cel mai important lucru în orice moment al vietii.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prietenii in oras si cu cainele pe afara.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Din punctul meu de vedere, bugged este cel mai popular server cu membrii si cu staff foarte bun si de treaba. Dar imi mare parte este ok.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte:  Clanul King. este cel mai serios clan, apreciat foarte mult.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am fost niciodata in acest clan.
  • Motto-ul clanului King.: `` Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puteric si-l creeaza. ``
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:  Doresc sa fiu membru acestui clan, deoarece este un clan foarte serios fata de alte clanuri, si cu membrii foarte de treaba, sunt un om de treaba, cu bunul simt si sociabil si foarte activ. Sunt niste membrii care ma intelege si probabil as merita o sansa in acest clan. Vreau sa va multumesc pentru timpul acordat! Bafta in continuare!
Edited by Cedryk.
  • Like 1
Posted

rSncuWY.png

Îmi place că nu ai sancțiuni.

Ai level mare și multe ore jucate.

Ți-ai stricat puțin FH-ul cu acea demisie la rank 1- 3 zile, însă sper că vei petrece multe zile în facțiunea actuală și îl vei repara.

Succes!

Posted

FfHaSdF.png

FH slab, aplicatie slaba. Consider ca mai ai de lucrat la FH pentru a putea face parte din acest clan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp