Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Ce varsta ai?: 15 ani.
  • Nickname in joc: poKKa
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante.: Ma consider un baiat curajos si empatic. Iubesc sa skiez si sa joc jocuri video. Imi place sa ma joc fotbal si sa privesc meciuri in care joaca echipe din Romania. Vorbesc fluent engleza si germana, plimbandu-ma peste tot prin lume. Sportul meu preferat este handball-ul, pe care il practic de 5 ani.
  • Care este cel mai mare vis al tau?: Cel mai mare vis al meu este sa ajung sa am o viata cat mai linistita si fericita.
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?: Acum sunt la scoala, in clasa a 8-a si doresc sa intru la liceu pe profilul bio-chimie.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?: Pe SA:MP, as dori sa obtin functia de lider la o factiune de tip taxi.
Posted

Ai fost de 2 ori in aceeasi factiune si din cate vad nu ai sanctiuni asa de grave in last punish. Iti acord un PRO. Succes si incearca sa nu mai acumulezi alte sanctiuni.

• Xiao locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp