SUPERfane Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Am instalate mai multe moduri pentru diferite masini Elegy, Sultan, Savanna, etc. Ma intereseaza sa fac in asa fel incat obiectele de tuning sa nu mai apara fizic pe masina si nu se mai modifice, chiar daca selectezi in tunner un anumit obiect pt modding. Toate fisierele sunt in gta3.img, le-am gasit, am incercat sa le sterg, dar dupa daca sunt in apropiere de o masina tunata cu mod respectiv iau freeze si crash pentru ca nu deteacteaza obiectele. Nu stiu sigur cum functioneaza, dar ma gandesc ca daca as avea un fisier DFF gol fara niciun object in el as putea sa il folosesc sa le inlocuiesc, atunci cand modific in tuner o masina pt diferite piese sa nu se modifice cu nimic. Daca poate sa ma ajute cineva cu asta sau alte idei. Quote
BloodWolf Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 (edited) Nu cred ca este de la tunning ci de la vehiculul avariat, la unele moduri pt masini daca vehiculul este avariat ii strica aspectul fizic poti folosi modul Nomorecardamage sau poate te poti folosi de modul de "tuning" din acest modpack Edited April 7, 2021 by BloodWolf Quote
SUPERfane Posted April 7, 2021 Author Posted April 7, 2021 5 hours ago, BloodWolf said: Nu cred ca este de la tunning ci de la vehiculul avariat, la unele moduri pt masini daca vehiculul este avariat ii strica aspectul fizic poti folosi modul Nomorecardamage sau poate te poti folosi de modul de "tuning" din acest modpack Mersi, dar nu ma ajuta. Am nocardamage deja, nu are nicio treaba cu asta, functioneaza doar ca masinile sa nu isi schimbe aspect cand iau damage, iar pentru al doilea topic objecturile sunt diferite fata de alea basic din joc, dar nu pot sa le folosesc. Atunci cand tunez o masina cu mod pe ea o sa imi adauge spoiler sau bara care nu e in tema cu masina si in pozitie proasta. Gen in poza masina aia e Sultan, cand adaug in tuning bara, spoiler, etc o sa se vada ca a doua masina din imagine, aia nu e de la damage. Eu trebuie sa fac cumva sa pot sterge fisierele pt objecturi (spoiler, bara) pe care le-am gasit deja, iar clientul de samp atunci cand intalneste objectul ala in joc pur si simplu sa nu il citeasca si sa nu imi dea unavailable object, iar dupa crash. Sau a doua metoda pe care o gandesc, sa inlocuiesc objecturile cu un .dff care sa contina un model invizibil sau ceva de genul, cand tunezi o masina objectul pur si simplu sa fie acolo, dar sa nu imi apara. Quote
Mad_Mike Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Hai salut nu este de la mod si nu poti face nimic sa nu mai apara tuningul default al vehiculului pe care ai tu modul ca sa nu iti apara si pe masina ta modul normal fara sa iti arate tuningul masinii trebuie sa dai /removetuning ca sa scoti tot de pe ea asta doar la masinile tale la ceilalti care au acelasi vehicul ca tine pe care ai tu bagat modul nu ai cum sa faci sa nu se mai vada asa inca nu a creat nimeni vreun fisier care sa modifice si asta sper ca ti-am fost de ajutor o seara placuta. Quote
SUPERfane Posted April 7, 2021 Author Posted April 7, 2021 1 hour ago, Mad_Mike said: Hai salut nu este de la mod si nu poti face nimic sa nu mai apara tuningul default al vehiculului pe care ai tu modul ca sa nu iti apara si pe masina ta modul normal fara sa iti arate tuningul masinii trebuie sa dai /removetuning ca sa scoti tot de pe ea asta doar la masinile tale la ceilalti care au acelasi vehicul ca tine pe care ai tu bagat modul nu ai cum sa faci sa nu se mai vada asa inca nu a creat nimeni vreun fisier care sa modifice si asta sper ca ti-am fost de ajutor o seara placuta. Salut, se poate. Totul tine de modificare fisiere joc potrivite sau de stergere fisiere potrivite. Aici ai un exemplu cu ce am facut, dar inca nu e complet, mai trebuie sa caut sa modific. Masina asta e Savanna, tunata cu toate modurile din tuner. Prima imagine e cu modurile object de tuning originale, a doua cu modificari facute in fisiere de mine. Chiar daca eu dau removetuning pentru mine, daca intalnesc o alta masina de acelasi tip cu tuning arata foarte urat, ca in imagine. Ma intereseaza atunci cand vad una, chiar daca e tunata, mie pur si simplu sa nu imi apara. Quote
BloodWolf Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Poate fi si de la modul pe vehiculul propriuzis incearca sa inlocuiesti masina cu un alt mod, poate nu vor mai aparea obiectele de tunning Quote
Mad_Mike Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 9 hours ago, SUPERfane said: Salut, se poate. Totul tine de modificare fisiere joc potrivite sau de stergere fisiere potrivite. Aici ai un exemplu cu ce am facut, dar inca nu e complet, mai trebuie sa caut sa modific. Masina asta e Savanna, tunata cu toate modurile din tuner. Prima imagine e cu modurile object de tuning originale, a doua cu modificari facute in fisiere de mine. Chiar daca eu dau removetuning pentru mine, daca intalnesc o alta masina de acelasi tip cu tuning arata foarte urat, ca in imagine. Ma intereseaza atunci cand vad una, chiar daca e tunata, mie pur si simplu sa nu imi apara. Hai salut nu stiu daca poti sa modifici fisierele din joc care tin de masini si de tuningul lor dar ca sa nu mai instalezi moduri in gta3.img poti folosi modloader doar creezi un folder cu numele vehiculului dorit si bagi cele 2 fisiere dff/txd in folder din cate vad in ultima imagine nu iti mai apar spoilerele normale doar 2 patrate albe folosesc si eu cateva moduri pe masini dar nu ma deranjeaza daca apare tuningul default pe acelasi vehicul la ceilalti playeri oricum daca ai reusit sa faci cateva modificari presupun ca tot in acelasi folder trebuie sa fie si fisierele care adauga tuningul pe masina fa un backup la gta3.img sau unde ai gasit fisierele de tuning si dupa incearca sa stergi acele fisiere dar nu sunt sigur ca vei scapa de tuningul masinilor default chiar si pe masina ta daca o ai tunata sau a celorlalti care au masina la fel sper ca o sa poti rezolva problema sa ai o zi buna. Quote
Recommended Posts