Neamtu Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Ce varsta ai?: 17 ani. Nickname in joc: .Neamtu Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Sunt parolist, pasionat de antreprenoriat, samp si design graphic. Care este cel mai mare vis al tau?: Sa devnim antreprenor. Sa pot gestiona o afacere si o echipa. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?: Nu doresc sa fac vreo facultate. Sunt la liceu. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?: Doresc sa acumulez un fh foarte bun.
Darrow Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Avand in vedere ca si eu am primit o sansa as vrea sa fac asta la randul meu. Iti ofer PRO.
Roysse Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Nu ai fh, ai level mic, ore putine si nu te-ai straduit la aplicatie mai deloc. Nici macar nu ai recitit-o, se regasesc si cateva greseli in ea. Cu toate astea, imi place gandirea ta, iti acord un neutru inspre pro, cu toate ca nu indeplinesti cerintele necesare.
Ionut Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 , fa rank 5 in factiune si dupa poti sa revi cu o aplicatie.
Cosi1337 Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Contra, nu inteleg de ce va mai obositi sa aplicati daca nu aveti nici macar 150 de ore jucate
Xiao Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Incearca sa mai strangi experienta si aplica iar, ai sanse.
Recommended Posts