Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  • Ce varsta ai? Am frumoasa varsta de 17 ani!
  • Nickname in joc: Eu ma numesc enes.
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Salut, mă numesc Eduard, sunt din orașul Brăila, si am 17 ani. Mă consier un băiat de treabă, în mare parte glumeț, însă știu să fiu și serios când este nevoie. Nu accept glumele proaste, să fiu luat peste picior sau să fiu bârfit. Timpul liber mi-l petrec în fața computerului, pe afară cu amicii, sau practicând basketball. Sunt învățat să lucrez în echipa, să-mi ajut coechipierii și împreuna să câștigăm, aceste-a aplicându-se in basket, însă acest lucru îl aplic și în viața de zi cu zi, când un prieten are nevoie de ajutor sau diferite cazuri. Sunt comunicativ, sociabil si prietenos cu toată lumea!
  • Care este cel mai mare vis al tau? Sa devin un antreprenor de succes!
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Doresc sa urmez una dintre facultatile de antreprenoriat din Londra, acestea in opinia mea fiind foarte pretentiose, dar îți pot împărtășii o educatie economica la diferiti prde top, deofesori experimentați, din diferite părți ale lumii.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Eu personal, consider ca pe un server de roleplay, precum Bugged, un jucător trebuie să respecte foarte bine ceilalți jucători, iar cand vine vorba de distracție și amuzament, acesta trebuie făcut în limita bunului simt, și nu prin batjocură față de ceilalți jucători, fapte pe care, eu le respect.
Edited by MrEnes
Posted

Contra, putina experienta și FH șters cu 7 zile în mafie și 6 în paramedic lucru care ma face sa ma gândesc ca este posibil cont vândut sau a fost banat

Posted
On 4/9/2021 at 1:44 AM, Kratos.baby said:

Contra, putina experienta și FH șters cu 7 zile în mafie și 6 în paramedic lucru care ma face sa ma gândesc ca este posibil cont vândut sau a fost banat

• Xiao locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp