Adelin Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Ce varsta ai? Am varsta de 17 ani. Nickname in joc:Aware. Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Sunt o persoana serioasa, matura, cu capul pe umeri, insa cand este de caterinca nu duc lipsa de simtul umorului. Cand îmi cere situatia, sunt foarte dur si ma impun foarte usor. Nu sunt o fire invidioasa, apreciez valorile si le evidentiez cat de mult pot. Sunt genul de om caruia ii place sa duca la sfarsit orice lucru inceput, nu abandonez pe parcurs. Sunt capabil sa lucrez în echipa, insa uneori lucrez pe cont propriu. Ma pot considera diferit de cei pe care-i cunosc. Care este cel mai mare vis al tau? Pe joc sa ajung Lider sau Helper, in viata reala nu prea stiu. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?Urmeaza sa dau la politie. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?Eu personal, consider ca pe un server de roleplay, precum Bugged, un jucător trebuie să respecte foarte bine ceilalți jucători, iar cand vine vorba de distracție și amuzament, acesta trebuie făcut în limita bunului simt, și nu prin batjocură față de ceilalți jucători, fapte pe care, eu le respect.
Recommended Posts