Iulian Corduneanu Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Ce varsta ai?Am frumoasa varsta de 19ani. Nickname in joc: Monche Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Ma numesc Mircea, am 19 ani si sunt din Buzau. Sunt o persoana energica si imi place sa petrec mult timp afara. Imi place sa ma plimb cu masina prin oras si sa socializez cu prietenii mei. Consider ca am cei 7 ani de-acasa si am un comportament civilizat cu toata lumea. Imi place sa lucrez in echipa si nu dau inapoi odata ce am promis ca ajut pe cineva cu ceva. Momentan sunt la o facultate privata de management hotelier si in viitor imi doresc sa imi deschid propriul hotel. Care este cel mai mare vis al tau? Sa imi deschid propriul hotel. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Momentan sunt la o facultate privata de management hotelier Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Pe SA:MP, doresc sa strang zile in News Reporter si pe viitor sa aplic la lider.
StocKx Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 )))) Ai vreo 10 conturi (cumparate), fiecare are setat alt cont pe forum si ma stiam in trecut cu o parte din ei si stiu ca nu mai joaca. Doar uita-te si tu cu ce aplici si ce conturi ai setate, nume etc.
Recommended Posts