Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: RewardK
  • Nick-uri anterioare: -
  • Profil panel: apasa
  • Sancțiuni (poză panel): apasa | M-am reconectat si m-am predat: https://imgbb.com/ sau https://www.youtube.com/watch?v=nN0X5R9Z5Hw
  • Level: 47
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: School Instructors, rank 1
  • Ore jucate: 2100
  • Warn-uri: 0/3
  • De cât timp joci SA:MP?: De 8 ani (2013).
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, acum probabil 5 ani daca se mai pune.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, niciodata.

IRL:

• Prenume: George
  • Vârstă reală: 17 ani, 18 curand.
  • Domiciliu: Bucuresti
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat simplu, nu ar fi nimic special de spus la mine. Imi place sa joc fotbal, sa ma uit la meciurile de fotbal ale echipelor mari, sa ma joc pe calculator si sa ies cu baietii afara, in limita a cat se poate in aceasta perioada. Sunt mereu deschis in a-mi face prieteni noi. Sa ma simt bine cu ei, sa glumim. In general imi place sa fac glume, niciodata nu mi-a placut sa fiu "artagos", dar pot fi si 100% serios atunci cand este necesar. Nu am fost si nu cred ca voi fi vreodata bun la autocaracterizari, imi pare rau.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa stau cu baietii.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: buGGed este acel server simplu, placut, calduros, care nu se va schimba niciodata. buGGed va ramane mereu un inceput si un sfarsit pentru toti in ceea ce priveste o amintire frumoasa, numita SA:MP.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este probabil unul dintre cele mai respectate clan-uri de pe server, un "achievement" pentru unii si un "target" pentru altii.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am fost aproximativ 400 de zile, insa am fost dat afara dupa 1 luna de la momentul in care m-am lasat, temporar. A fost o perioada in care n-am mai avut timp pentru a ma juca acest joc.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."

// In momentul in care eu am facut aplicatia Kronick inca nu adaugase acea intrebare.

Edited by RewardK
Posted (edited)

FfHaSdF.png

FH-ul este la început, observ în Skills că ai mai avut zile în facțiuni, dar probabil ai ales să-ți ștergi FH-ul din diferite motive.

Aplicație cam lipsită de interes.

Nu ai răspuns la întrebarea „De ce dorești să te alături acestui clan?” (era în modelul aplicației)

Edited by Alessia
Posted
10 minutes ago, Alessia said:

FfHaSdF.png

FH-ul este la început, observ în Skills că ai mai avut zile în facțiuni, dar probabil ai ales să-ți ștergi FH-ul din diferite motive.

Aplicație cam lipsită de interes.

Nu ai răspuns la întrebarea „De ce dorești să te alături acestui clan?” (era în modelul aplicației)

Posted

FfHaSdF.png

Consider ca trebuia sa-ti dai interesul mai mult in ceea ce priveste formarea acestei aplicatii, cum a spus si Alessia mai sus, nu ai raspuns la intrebarea "De ce doresti sa te alaturi acestui clan?", care consider ca era printre cele mai importante intrebari din modelul aplicatiei.

Posted
5 minutes ago, ]Alm0stCrazY[ said:

FfHaSdF.png

Consider ca trebuia sa-ti dai interesul mai mult in ceea ce priveste formarea acestei aplicatii, cum a spus si Alessia mai sus, nu ai raspuns la intrebarea "De ce doresti sa te alaturi acestui clan?", care consider ca era printre cele mai importante intrebari din modelul aplicatiei.

Posted
20 hours ago, ]Alm0stCrazY[ said:

FfHaSdF.png

Reaplica cand vei avea rank 5 in factiunea actuala si imbunatateste aplicatia, iar votul meu se va schimba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp