Andrei12334 Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Buna, ma numesc Andrei si am o propunere legata de server, ar fi foarte tare si eficient sa se poata juca si de pe telefon pe acest server, pentru ca unii sunt plecati si nu pot sa faca raport in factiune sau poate esti plrcat si vrri sa joci samp cu prietenii, asa dar ar fii super eficient sa se poata juca si de pe telefon pe blue.bugged.ro . 1 1 Quote
StocKx Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 Au sau nu anumite beneficii in plus, idc. Mie îmi place propunerea. Quote
Freizs Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Jocul e mort, nimeni nu il mai joaca dar oameni care au platati bani reali. Nu o sa se faca dar a costa prea mutli bani. Dute joaca-te un joc real, de exeplu LoL, Fortnite, Dota 2, Gta 5, Skyrim, sau orice vrei tu. Quote
Dany_Negoi Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 On 6/11/2021 at 7:59 PM, Freizs said: Jocul e mort, nimeni nu il mai joaca dar oameni care au platati bani reali. Nu o sa se faca dar a costa prea mutli bani. Dute joaca-te un joc real, de exeplu LoL, Fortnite, Dota 2, Gta 5, Skyrim, sau orice vrei tu. Tin sa te contrazic, jocul nu este chiar mort, asa a facut in fiecare vara. Majoritatea mai au si viata sociala in caz ca nu stiai, avem examene, liceul pe cap si multe alte chestii. La toamna-iarna revine inapoi, stai linistit. Quote
.D e n i s Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 On 6/16/2021 at 3:29 PM, Dany_Negoi said: Tin sa te contrazic, jocul nu este chiar mort, asa a facut in fiecare vara. Majoritatea mai au si viata sociala in caz ca nu stiai, avem examene, liceul pe cap si multe alte chestii. La toamna-iarna revine inapoi, stai linistit. De aia vrea sa se joace de pe telefon?? Daca vb despre viata sociala, atunci sa ramana jocul pe PC asa cum a fost creeat de cei de la rockstar. Pace! Quote
Kristi Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 On 5/27/2021 at 10:42 PM, Andrei12334 said: Buna, ma numesc Andrei si am o propunere legata de server, ar fi foarte tare si eficient sa se poata juca si de pe telefon pe acest server, pentru ca unii sunt plecati si nu pot sa faca raport in factiune sau poate esti plrcat si vrri sa joci samp cu prietenii, asa dar ar fii super eficient sa se poata juca si de pe telefon pe blue.bugged.ro . https://forum.bugged.ro/topic/241866-sugestii-generale/ - Aici este topicul de sugestii. btw, foarte buna propunerea, si eu mi-as dori sa pot juca SA:MP de pe telefon. Quote
Israel Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 Adaugati va rog MP3, Jobul zilei, Daily pass, ceva nou trebuie neaparat, este o plictiseala de zici ca joci TETRIS! Quote
Recommended Posts