December Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Salut! Mai are cineva modurile lui lolecs v2? Pentru ca niciun link nu mai e valabil si nu l mai pot descarca. Stie cineva un link sau are cineva modpack ul si l poate da mai departe? Acesta este, dar niciun link nu mai merge. Va rog.. Quote
StocKx Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Cred că le-am cautat mai mult de 30 de minute, pur si simplu pare că s-au evaporat. Poti sa-l contactezi pe Lolecs pe Discord (de pe grupul de discord al sau ii dai PM/DM) si ii rogi frumos daca le mai are. Site-ul de moduri, al lui era cred, qmods a fost sters/oprit. Nu mai are host. Nu cred că vei gasi la altcineva link de download, toti au pus la linkuri doar modurile lui lolecs, ai aici v1 daca vrei bit.ly/modslolev1, in rest nu cred ca vei gasi v2. Nasol... Quote
Wrath Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 E frumos, cel mai mult imi place cum intra rotile in asfalt Quote
Recommended Posts