Cataa[] Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 IG: Nick: Cataa[] Nick-uri anterioare: Robert[] Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Cataa[] Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/VSYg8nm Level: 25 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea News Reporters, detin rank 5. Ore jucate: 622 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Ma joc de aproximativ 6 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost niciodata banat pe SA:MP. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu cred, daca gresesc rog sa mi se comunice asta. IRL: Prenume: Catalin Vârstă reală: Am varsta de 17 ani. Domiciliu: Timisoara Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat serios, putin cam retras deoarece sunt destul de timid, dar sunt ambitios si nu imi place sa renunt la lucrurile pentru care am muncit. Imi place foarte mult sa ma distrez cu diferite persoane dragi mie, sunt o persoana cu simtul umorului dezvoltat. Ocupatia mea actuala este cea de elev, sunt in clasa a XI - a, la profilul de filologie. Imi place sa respect pe toata lumea, dar sa am si eu parte de putin respect. Daca gresesc undeva cu ceva, imi asum in totalitate, recunosc unde gresesc deoarece este foarte bine sa fii o persoana sincera. Una din prioritatile mele este aceea de a face persoana pe care o consider prietenul meu fericita, sa o fac sa se simta foarte bine langa mine. De multe ori sunt dat la o parte din aceasta cauza dar incerc sa sterg totul cu buretele si sa astept oameni noi. Încerc sa progresez pe zi ce trece si sa nu raman blocat in trecut. Aleg intotdeauna solutiile optime si incerc sa lucrez la capacitate in orice situatie indiferent de ce am la indemana. Nu imi plac barfele, prefer sa fiu barfit decat sa barfesc eu pe cineva. Ca fiecare om, am si eu defectele mele, unul foarte mare de care imi este rusine mereu este ca pun la suflet orice, absolut orice. Ce îți place să faci în timpul liber?: In general sa ma joc pe calculator, sa ies cu prietenii, la un fotbal / basket sau citesc diferite carti. Descrie buGGed în câteva cuvinte: buGGed este o comunitate foarte veche, care inca tine, si va tine destul de mult deoarece jucatorii de pe aceasta comunitate sunt foarte intelegatori si amabili cu tine, nu toti pentru ca niciunde nu exista sa fim toti uniti.. dar in mare parte am dat peste oameni superbi. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. mi se pare un clan bine organizat, cu jucatori dedicati care te ajuta cand ai nevoie de ceva, niste jucatori ca are au un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Mai pe scurt este un clan exact ca o familie. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost in acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece cum am spus si mai sus mi se pare ca este ca o familie, cred ca atmosfera este una placuta.
Alessia Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 LP curat, FH la început, dar frumos. Suntem colegi în News Reporters și pot afirma că ai un comportament ok, garantez că nu vei crea probleme dacă vei primi o șansă în acest clan!
Recommended Posts