Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: .Darber
  • Nick-uri anterioare: Darber, D.A.R.B.E.R, Valium, Lowkey.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/.Darber
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/l4Y5QkJ
  • Level: Am level 44.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in departamentul Federal Beaureau of Investigations; detin rank 1.
  • Ore jucate: In prezent am 1546 ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am warn-uri primite.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de aproximativ 5 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut vreo altercatie cu membrii King. Din contra, ma inteleg foarte bine cu ei.

IRL:

• Prenume: Ma numesc Adrian.
  • Vârstă reală: Am varsta de 16 ani.
  • Domiciliu: Locuiesc in jud. Prahova, Ploiesti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat de inaltime medie, caruia ii plac activitatile in aer liber, cum am spus anterior, ciclismul, sportul meu preferat. Sunt un iubitor al animalelor de companie, dovada fiind ca am 3 pisici pe care le indragesc enorm. Sunt o persoana careia ii place adevarul si care mentine mereu lucrurile cat mai transparente.  Am un comportament decent, stiu atunci cand trecuie sa tac si cand trebuie sa vorbesc. Respect pe cei din jurul meu, dar doresc sa fiu si eu respectat la randul meu. Am cei sapte ani de acasa, caruia nu ii place sa lase treburile neterminate, pot spune chiar ca sunt un baiat perfectionist, am simtul umorului, deoarece imi place sa imi fac apropiatii sa rada in hohote.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: De regula, in timpul liber imi ocup timpul cu ciclismul, un sport care ma pasioneaza inca de cand eram mic; totodata, intr-o mica parte din timp sunt un inrait al jocurilor pe calculator, cum ar fi SA:MP, CS:GO, GTA V si multe altele.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: In viziunea mea, Bugged este un server cu jucatori diversi, in mare parte intelegatori, amuzanti si de ajutor cand ai nevoie, un server care isi cunoaste staff-ul, fiind unul ales.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan cu membri seriosi, silitori, o conducere buna, care stie sa se ocupe de clan. 
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai facut parte din acest clan, dar mi-as dori foarte mult.
  • Motto-ul clanului King.: `Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.`
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui colectiv, deoarece am foarte multi prieteni in el, este un clan in care te poti simti binevenit si care te poate ajuta pe server in privinta viziunii altor playeri asupra ta.
Posted

FfHaSdF.png

Din ce se poate observa, ai șters FH-ul precedent, iar actualul FH este slab. 

Pe viitor dacă îți îmbunătățești FH-ul, sigur vei avea șanse mari să faci parte din clan. Succes pe viitor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp