Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: RBT
  • Nick-uri anterioare: Tyga
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Rbt
  • Sancțiuni (poză panel): Nu este ceva înjuratura. Este ceva ce la deranjat pe respectiv. Dar eu i am zis cu adevărat ce este și el s-a ofensat. https://imgur.com/gallery/B008mRu 
  • Level: 25.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in San Fierro Paramedic Department. Și am rank 5.
  • Ore jucate: 300.
  • Warn-uri: Nu am.
  • De cât timp joci SA:MP?: Din vara anului 2014.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, și nici nu mi-aș dori.

IRL:

• Prenume: Ma numesc Robert Catalin.
  • Vârstă reală: Am 22 de ani.
  • Domiciliu: Sunt din Craiova, dar acum locuiesc in Belgia.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Robert, am 22 de ani, sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă, sunt o fire puternica și nu cedez ușor. Știu sa muncesc in echipa foarte bine , sunt o persoana sinceră, cinstita și sociabilă. Îmi plac persoanele cu care pot sa am o discuție calma. Nu îmi place minciuna, prostia și persoanele care se dau mai importante decât restul lumii.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies pe afara, sa ma uit la un film. 
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Este o comunitate destul de mare ai cunoscuta. Are un potențial foarte frumos.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Este un clan de top. Are cei mai frumosi membrii. Cât despre Owner-ul și Co-Ownerii acestuia, nu am nimic de spus totul vine de la sine.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am fost prin 2015 când era Red, si am ieșit deoarece m-am lăsat un timp de samp.
  • Motto-ul clanului King.: “Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic și-l creează.”
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece cum am zis și mai sus, este un clan de top și are o imagine acolo sus.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp