kostea12345 Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Ce varsta ai?:Am vârsta de 21 ani. Nickname in joc:RaduTSA Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante Salutare! Sunt o persoana serioasa cu cei 7 ani de acasa, careia ii place sa-si faca prieteni si sa se distreze alaturi de ei. Sunt mai introvertit dar asta nu insemna ca nu-mi place sa socializez si sa ma simt bine cu cei din jurul meu. Imi place sa fiu inconjurat de oameni de calitate, oameni de la care am ce sa invat si cu care sa simt bine de fiecare data cand sunt in preajma lor. Sunt o fire intelegatoare si ascultatoare, prefer sa-i ascult pe altii mai mult decat imi place sa vorbesc despre mine si/sau despre problemele mele. Imi place foarte mult sa-i ajut pe ceilalti, nu pentru ca as fi eu vreun filantrop, ci pentru ca asta imi creeaza o imensa satisfactie in suflet, acest lucru l-am descoperit despre mine in timpul liceului. Care este cel mai mare vis al tau? Să ajung sa stau cât mai bine pe plan economic şi să imi pot permite o viata cat de decenta. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?Joc pe acest server pentru ca imi place foarte mult aici si pentru ca am cativa prieteni pe aici.
Roysse Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 contra, fh slab Esti RaduTSA mafiotul? Daca da, de ce nu ai aplicat de pe contul tau?
kostea12345 Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 Ca nu am vrut, daca mai aveam contul intram dar mie spart acel cont!
StocKx Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Contra. FH slab. Ceilalti daca nu sunteti din clan nu mai lasati comentarii aiurea in aplicatie. 2 hours ago, CeausCosmin said: PRO 1 hour ago, Pufuioru[RO] said: .
Recommended Posts