Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: SmuLeY
  • Nick-uri anterioare: -
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/SmuLeY
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/fMEHAvf
  • Level: 75
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Sunt acum pe factiune Taxi LV, Rank 5.
  • Ore jucate: 3550
  • Warn-uri: 0
  • De cât timp joci SA:MP?: De pe 2015.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am avut ban; Motiv: Aimbot.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume: Abdeljalil
  • Vârstă reală: 20 ani.
  • Domiciliu: Morocco.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  Ma consider a fi o persoane destul de serioasa, dar in acelasi timp cu simtul umorului. Imi plac activitatile ce necesita orice tip de competitie sau divertisment si de asemenea sunt destul de impunator.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu bicicleta, cant la chitara sau ies in oras.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server de ,,elite'', in sensul ca au ramas in mare majoritate jucatorii ce au sustinut serverul de la bun inceput, drept urmare este o comunitate foarte bine dezvoltata.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Consider ca, clanul King., este unul din clanurile de top, mai ales daca ai avut ocazia sa cunosti membrii lui. Nu am vazut niciun lucru negativ la orice membru ce face parte din King., drept urmare se face o selectie foarte buna in legatura cu membrii sai.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost. Am iesit deoarece eram inactiv pe samp si nu am vrut sa ocup loc aiurea.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Am fost in trecut si il consider a fi cel mai bun clan in care am fost.
Posted

spacer.png

Desi faction History-ul tau este frumos se vede foarte clar ca este sters, probabil din cauza ca ai fi stat putin in mafii

Ai rank 6 intr-un clan deja si ban in last punish. 

Posted

FfHaSdF.png

Ai aplicat și acum câteva săptămâni în urmă, dar ai fost respins. Pe lângă acest lucru, comportamentul tău lasă de dorit, ai fost banat și ai clan în momentul actual, ceea ce îți scad șansele de a face parte din clan. Succes pe viitor. 👑

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp