Sukaplet Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 salut am luat ban deoarce am fost pe un server si am uitat un mod de fly activat si apoi m am conectat pe bugged si am luat ban pe ip se mai poate rezolva? Quote
Mad_Mike Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Hai salut daca ai primit ban permanent nu mai poti face nimic sau daca ai primit pe o perioada indelungata de zile trebuie sa astepti pana trece zilele primite conecteazate pe panel dai pe iconita cu skinul pe care il ai in joc si dai la profilul meu acolo trebuie sa iti arate zilele si motivul trebuia sa ai si tu grija daca sti ca umbli cu cheaturi asta este sper ca ti-am fost de ajutor o zi placuta. Quote
StocKx Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 (edited) HeyPreciez de pe acum, nu sunt din staff și nici nu am vreo treabă cu ei.Am verificat ban-urile din Ban Logs de pe panel și nu a mai fost banat un jucator pe Ban IP de mai bine de 3-4+ săptămâni. Deci probabil ori e făcut după mult timp acest Topic ori, ceea ce e bine, este că nu ai ban (probabil). Dacă întâmpini la login pe server mesaje în chat de genul: Pot exista două cauze: Ai ban pe IP Nu ai ban pe IP dar ai jucat cu un cont pe care ai luat ban permanent E o eroare de server întâlnită rareori, dar de multe ori când este întâlnită creează dificultăți jucătorilor, mai ales începătorilor care nu s-au confruntat vreodată cu astfel de lucruri Se rezolva destul de ușor. Dacă ai reconnect tastezi /recon, dacă nu, dai /q si intri din nou, dacă din nou întâmpini probleme de genul (si ai ip Dinamic) dai restart la Router si ti se va schimba IP-ul (ultimii parametrii sau cum li s-or spune) Cam atat ar trebui. În caz că nu stii dacă ai IP dinamic si vrei să aflii rapid, intri pe https://bluepanel.bugged.ro/me si vezi la „IPs Used (In-Game)” IP-urile, dacă ai dinamic se vor schimba ceva de genul: Adică in exemplul meu, ultima parte, din 95, când am dat Restart la Router s-a schimbat in 205 si nu am mai primit acea eroare. Fii atent însă că dacă ai ban pe IP, si-ti schimbi in acest mod IP-ul, tot vei fi banat, acesta este doar un bug, nu vei „păcăli” sistemul. Succes! React? Mersi! Edited July 26, 2021 by stock.baby 1 Quote
Recommended Posts