Jump to content

Problema la odometer

Go to solution Solved by StocKx,

Recommended Posts

Posted

Am facut km timp de 4 ore(400 km) la un comet al unui baiat cu care ma stiu si i-am mai facut (am inceput la 8891 si am terminat la 9291), iar acum cand am intrat pe joc sa imi dea banii, odometerul ii arata 8916 km. Dovada ca am facut toti 9291 nu am deoarece ma cunosc cu baiatul si nu credeam ca trebuie sa fac ss insa am cand eram in facerea km la 9130. Acum baiatul nu stie daca sa imi dea banii sau nu ca el nu s-a ales cu nimic. Va rog putin ajutor ca am pierdut 4 ore pana la urma.

Dovezi:  https://imgur.com/auK44cG

https://imgur.com/qDMNYKn

https://imgur.com/H7yp17a

• Solution
Posted

Hey.
Îți zic din start, nu fac parte din staff și nici nu am vreo treabă cu ei.

Observ că ai facut 200 KM (+) după cum ați stabilit, dar nici la momentul de față nu s-au contorizat kilometrii.

Comet 8916 km

Problema poate fi din 3 cauze:

1. Fie nu ai avut nivelul necesar pentru a se putea contoriza kilometrii (Minim nivel 5, dar ai, deci nu e asta)
  2. Fie e un bug și-l poți raporta la bugged.ro/bugs sau mai rapid, bugged.ro/tichete, dar vezi să oferi toate detaliile necesare pentru a se întocmi dacă întradevăr este un bug.
  3. Fie e cea mai comună eroare/problemă. Proprietarul de drept al vehiculului, în cazul de drept, []Mihai_ nu a fost online la timpul în care tu parcurgeai KM vehiculului. Pe înțelesus tuturor, cât timp ai făcut KM, el nu era conectat pe server. Deci Km nu se contorizează.

Cel mai probabil a fost el offline cât ai făcut Km, deci practic e vina amândurora pentru că:

1. În caz de explodai si se ducea asigurarea (toată) nu o puteai conduce
  2. În caz că luai crash (/q) pierdeai /givekey-ul
  3. Nu ai verificat dacă e Online, deci clar nu se vor contoriza Kilometrii, dar esti începător presupun, deci nu prea aveai de unde știi
  4. „Are” 5600 de ore la activ (aproape), deci clar trebuia să știe că nu se vor face KM.

Deci cam e vina lui dacă întradevăr a fost deconectat cât timp făceai KM vehiculului.

• Extra-Point. Nu îl poți reclama pe panel pentru Scam deoarece bugged.ro/regulament nu prevede nimic despre „înselătoriile” de acest gen, cu toate că ar trebui. 
  • Deci acum depinde de el dacă te va plăti sau nu, e riscant să faci KM, nu poți fi plătit mereu și poți fi înselat financiar.

(vezi totusi ticket dacă era online atunci)

mamă, ce-mi place să scriu mult, ia si tag in caz ca pierzi topicul @sebanu32 React? Mersi!

Succes, amice!

s5GjF4i.png