Robberty Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 IG: Nick: Robberty Nick-uri anterioare: Robberty Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Robberty Sancțiuni (poză panel): https://gyazo.com/60c89b30ed825c209d2e2e771d393a95 Level: 65 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: LSPD, rank 1 Ore jucate: 2590 pe acest cont, mai am contul de pe Green / Purple Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: De 6 ani cu o pauza totala de 1.5-2 ani/ Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): N-am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Am fost de mai multe ori in King., dar nu am avut antecedente neplacute. IRL: Prenume: Robert Vârstă reală: 22 de ani Domiciliu: Iasi Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt student in anul 4, imi place sa-mi fac prieteni, sa petrec timp alaturi de ei si sa ma distrez cat mai mult. Sunt destul de optimist, imi place sa coordonez oamenii si sa caut sa simplific cat mai mult lucrurile. Nu imi plac certurile, iar violenta fizica mi se pare cea mai josnica metoda de a arata superioritatea. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma ocup de pasiunile mele si sa investesc timp cat mai mult in business ul meu din RL. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged pentru mine este locul unde am intalnit cei mai faini oameni cu care am legat prietenii din 2015 pana in prezent. Aici am invatat ce inseamna o prietenie la distanta si cum sa te distrezi pe un joc ce la prima vedere pare banal. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan ce are niste criterii foarte bine stabilite ceea ce face ca nu oricine sa ajunga in clan. Mereu m-am inteles cu cei din King. pentru ca impartaseam valori comune. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai fost de 2 ori. Pe red in 2016 m-am mutat pe Green, din acest motiv am iesit si in 2020 am iesit iar din King pe blue, dupa ce am jucat si pe Purple pentru ca m-am lasat. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru ca acest clan mi-a placut din totdeauna si pentru ca stiu ca as avea colegi in clan cu care as avea ce sa discut.
Darrow Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Un faction history frumos, nu ai sanctiuni in last punish, nu vad ce as putea avea de reprosat. Succes!
Ioni Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 24 minutes ago, Darrow. said: Un faction history frumos, nu ai sanctiuni in last punish, nu vad ce as putea avea de reprosat. Succes!
Robert Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 14 hours ago, Poteras said: Ești unul din jucătorii vechi pe care îi cunosc, am avut tangențe plăcute în trecut, nu te știu o persoană care să facă probleme sau care să se bage în probleme. Îți apreciez Faction History-ul și îți doresc mult succes!
Recommended Posts