Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: AlinaFox
Link catre profilul tau din panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/AlinaFox#home
Zile adunate (aprox.) in factiuni:3
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? În facțiunea BallasDe ce ai parasit factiunea?:Nu am părăsit facțiunea 

Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza):îmi place că îmi pot face prieteni noi
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica):4-5 ore
De ce crezi ca meriti functia de helper?:merit această funcție deoarece îmi place să ajut cu informații jucătorii.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile:Ban: alinafox has been banned by Aramis for 30 days, reason: reclama. Ban: AlinaFox has been banned by Kronick for 3 days, reason: Injurii administrator. 

Ce alte jocuri joci?:Cs go
De ce iti place sa joci samp?:îmi place să mă joc samp pentru că e ceva diferit față de alte jocuri
Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?:am ales să joc aici datorită comunității unite
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?:da,am zis asta și mai sus
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori):Bombo,Deea,Alex_Vl

Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?:Tastează comanda /wardrobe atunci când te afli în casa in care locuiești,selectează Skins si alege un skin.
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?:Poate tracta mașini prin comanda /tow
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi: Trebuie să aibă level 15 și să aplice la facțiunea respectivă

• Haha 3
  • Confused 3
  • Hmm 1
  • Sarbatori fericite! 1
Posted
On 8/25/2021 at 11:53 AM, Alinafox said:

Nick pe server: AlinaFox
Link catre profilul tau din panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/AlinaFox#home
Zile adunate (aprox.) in factiuni:3
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? În facțiunea BallasDe ce ai parasit factiunea?:Nu am părăsit facțiunea 

Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza):îmi place că îmi pot face prieteni noi
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica):4-5 ore
De ce crezi ca meriti functia de helper?:merit această funcție deoarece îmi place să ajut cu informații jucătorii.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile:Ban: alinafox has been banned by Aramis for 30 days, reason: reclama. Ban: AlinaFox has been banned by Kronick for 3 days, reason: Injurii administrator. 

Ce alte jocuri joci?:Cs go
De ce iti place sa joci samp?:îmi place să mă joc samp pentru că e ceva diferit față de alte jocuri
Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?:am ales să joc aici datorită comunității unite
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?:da,am zis asta și mai sus
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori):Bombo,Deea,Alex_Vl

Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?:Tastează comanda /wardrobe atunci când te afli în casa in care locuiești,selectează Skins si alege un skin.
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?:Poate tracta mașini prin comanda /tow
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi: Trebuie să aibă level 15 și să aplice la facțiunea respectivă

Felicitari! Te vom trage la teste imediat ce faci 70 de ore in L7.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp