rebencean Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Salutare draga comunitate bugged. Va deranjez cu o mica problemuta, am jucat mai demult pe acest cont dar nu mi am verificat email ul si as avea nevoie de ajutor daca se poate sa imi recuperez contul sau sa incerc cumva sa imi transfer de pe acel cont averea. Pe forum stiu contul pentru ca m-am logat cu facebook-ul tot timpul dar pe panel si pe joc nu o mai stiu. Va multumesc si imi cer scuze de deranj inca o data. Quote
Mad_Mike Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Hai salut Daca nu mai sti nicknameul pe care il aveai pe server si parola si nici emailul si parola de la email nu mai ai nicio sansa sa iti recuperezi contul sper ca ti-am fost de ajutor o zi buna. Quote
Atheris Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Nu ai cum, trebuia sa ai e-mail sau gmail setat sa poti trimite link ca ti-ai uitat parola, alta modalitate nu exista, iti poti face un cont de la 0. Quote
Recommended Posts