TimoN Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 (edited) Tip(avatar/semnătură/logo/background):avatar. Dimensiuni:150x150 Tematică (exemplu: mașină, natură, etc.):astept sa ma surprindeti cat mai frumos, astept avatare difertite, voi alege unul. Textul dorit:XenooN Informații:Sa scrie frumos XenooN în diferite moduri Te-ai asigurat că ai minim 400 de postări pe forum?:Da. Ultima cerere făcută (link obligatoriu):a fost facuta acum mai bine de 3 ani. Edited November 18, 2021 by King. XenooN
TaviXZarraX Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 @King. XenooN, sper sa-ti placa, a trecut ceva timp de cand am lucrat ultima oara pe avatare de mici dimensiuni.
TimoN Posted November 19, 2021 Author Posted November 19, 2021 51 minutes ago, TaviXZarraX said: @King. XenooN, sper sa-ti placa, a trecut ceva timp de cand am lucrat ultima oara pe avatare de mici dimensiuni. super frumoase, fa-mi una pe dimensiunea forum-ului profil, cu rainbow si numele sa aibă o actiune ceva poza: Imgur: The magic of the Internet Mersi frumos, felicitări pentru muncă!
.Gabriel Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 La cererea ta nu s-a mai raspuns de mai bine de 24h. ~locked
Recommended Posts