iAdii Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Bună dimineața Bugged. M-am gândit la o propunere care, după părerea mea este destul de interesantă. Nu am urmărit topicurile să văd dacă se repetă dar ar fii o idee sa putem cumpăra Road Train (TIR), cu o sumă cât de cât decentă, să facem KM la el și să putem să facem curse independente cu tir ul nostru. Să punem HIDD, VIP și eventual tunat. Ar fii o activitate interesantă în plus pe server. Deja aș vedea ad-uri de genu. "Vând Truck x zile x KM". Eventual o nouă facțiune (nu știu dacă ar fii așa ok cu facțiune) dar ceva gen o firma cu un lider și să fii plătit x2 sau x3 decât jobul normal. Sper că am postat unde trebuie. Aștept idei PRO/CONTRA. 1 Quote
L0K3D Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Trebuia postata aici: https://forum.bugged.ro/forum/3248-sugestii-samp/ // on topic Cu toate ca jobul Trucker e unul din cele mai vechi si mai frecvent folosit de catre jucatori de SA:MP, anumite activitati mai unice ar face jobul mai interesant. Eu personal nu prea mai fac job din simplul motiv ca le cunosc deja de peste 7 ani, unele au ramas la fel de cand m-am apucat de comunitate, faptul ca s-a adaugat skill-ul pentru unele joburi din 2013 pana acum, nu face jobul diferit. Probabil as fi facut job daca nu ar fi la fel de plictisitor, stim ca e SA:MP si nu ofera multe posibilitati scripterilor insa sunt multe chestii care pot fi implementate si nu ar "ingreuna" deloc gamemode-ul. Quote
Recommended Posts