xCosmin Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 IG: Nick: Nickname-ul meu este xCosmin Nick-uri anterioare: Nickname-ul anterior a fost CosminGrigore02 Profil panel: xCosmin's Profile - Bugged.ro SA:MP Server Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/PFNWTPl Level: Detin level 80. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in School Instructors LV si detin rank 1. Ore jucate: Am acumulat 3291 de ore jucate. Warn-uri: Nu am warn-uri. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din anul 2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat niciodata. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut. IRL: Prenume: Ma numesc Cosmin. Vârstă reală: Am 20 ani. Domiciliu: Locuiesc in Campulung Muscel, Judetul Arges. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Cosmin, am 20 ani. Imi plac plimbarile alaturi de prietenii mei. Timpul liber il petrec jucand SA:MP alaturi de cativa prieteni. Sunt o persoana care isi ajuta prietenii atunci cand au nevoie de mine. Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa petrec timp pe SA:MP. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Aceasta comunitate este cea mai mare comunitate din Romania. Joc SA:MP pe aceasta comunitate de aproximativ 5 ani deoarece consider ca staff-ul isi face treaba destul de bine, aceasta fiind principalul motiv pentru care aceasta comunitate a ajuns atat de sus. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Acest clan este unul dintre cele mai mari clanuri din comunitate, avand multi jucatori vechi. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am fost in clan pana acum. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece stiu ce membrii are, nefiind certuri sau alte lucruri care iti fac un joc neplacut.
Recommended Posts