Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: Lion.
  • Nick-uri anterioare: Li0N, Lion
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Lion.
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/KV2NWJI
  • Level: 59.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Hitman, rank 1.
  • Ore jucate: 1506.
  • Warn-uri: 0.
  • De cât timp joci SA:MP?: De la sfarsitul anului 2013.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume: Marian.
  • Vârstă reală: 23.
  • Domiciliu: Constanta.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Numele meu este Marian, am varsta de 23 de ani, sunt nascut in judetul Braila, insa acum locuiesc in Constanta. Sunt sociabil, glumet, respectuos si serios cand este cazul. Imi place sa experimentez mereu cate ceva nou. Hobby-urile mele sunt muzica, biliardul si plimbarile. Anul acesta am terminat Facultatea de Stiinte Economice din Constanta. Imi place sa duc treburile la bun sfarsit, sa nu las lucrul neterminat si sa imi organizez planurile din timp. Imi place sa fiu respectat si eu la randul meu sa ofer respect.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa joc SA:MP, sa ascult muzica, sa ma uit la seriale sau sa ies afara.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server cu o reputatie mare, cu un staff capabil si matur.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu renume, cu un lider longeviv si membri de treaba.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, acum 2-3 ani, am iesit deoarece ma lasasem de acest joc.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece am mai fost in acesta si consider ca este un clan respectat, cu jucatori seriosi si activi.
Edited by Lion.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp