Danezzul Posted November 27, 2021 Posted November 27, 2021 Ce varsta ai?: 18 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/DANEZZUL Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Sunt un simplu baiat cu cei 7 ani de acasa, imi place sa imi fac prieteni noi si sa comunic. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii pe afara si sa ma joc acest joc minunat! Care este cel mai mare vis al tau?: Cel mai mare vis al meu este sa detin toti banii din lume si apoi sa le dau foc. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?: Nu urmez studii. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?: Nu am aspiratii pe acest joc in prezent, insa in trecut aspiram la lider.
Danezzul Posted November 28, 2021 Author Posted November 28, 2021 (edited) 8 minutes ago, Alexandra_10 said: Contra dc iubi, EXPLICA VOTUL PRONUNTA-TE!!! Edited November 28, 2021 by Danezzul
Roysse Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 1 hour ago, Danezzul said: dc iubi, EXPLICA VOTUL PRONUNTA-TE!!! Crezi ca te ajuta cu ceja comentariile astea aiurea? contra, nu e nevoie sa imi mai explic votul.
Recommended Posts