X3N0c1d Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Salut, comunitate! N-am mai jucat de ceva timp, aproximativ 2-3 ani si astazi cand am vrut sa ma reapuc, surprizaa... Toata averea si masinile pe care le aveam au disparut. Va rog ajutati-ma! Quote
Mad_Mike Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Hai salut Daca ti-ai facut cont pe unul dintre cele 4 servere existente sau cand sa facut fuziunea intre servere si nu ai apucat sa iti transferi contul in timpul acordat nu mai poti face nimic decat sa iti faci alt cont daca ti-ai creat contul pe serverul actual Blue bugged si ai uitat parola si nu ai setat un email actual pe cont cineva a reusit sa afle parola si sa iti acceseze contul si ti-a luat tot daca ai setat emailul actual pe cont si sti nicknameul poti sa dai in dreptul textului de la logare pe panel "Forgot your password? Click here!" in caz ca ai level mare iti sugerez dupa crearea contului sa iti setezi emailul tau actual si sa iti introduci o parola mult mai complexa sper ca ti-am fost de ajutor o zi buna. Quote
Recommended Posts