K I L L A Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Ce varsta ai?: Am 14 ani. Nickname in joc: SyNeR Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Mă numesc Alin am vârsta de 14 ani și locuiesc in Suceava,Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi si sa am parte de ele. Nu imi place sa ma cert sau ma laud, Imi place sa stau acolo unde imi este locul. Sunt o persoana descurcareata, imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei. Care este cel mai mare vis al tau?: Visul meu este sa fac 18 ani si sa ma pot muta singur si sa ma descurc in viata, iar in joc sa intru in acest clan si sa devin tester. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?: Sunt elev in clasa a Vlll-a. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Cum am precizat mai sus imi doresc sa devin tester si sa intru in acest clan.
East Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 (edited) Pro pt fh si ca esti o persoana de treaba pe server Edited December 3, 2021 by East
Roysse Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 (edited) Neutru, ti-ai inceput fh-ul frumos, insa nu consider ca este de ajuns. edit: Nu cred ca esti nici indeajuns de matur la varsta ta, desi am intalnit multi de 18,19 si chiar 20+ de ani in acest clan cu gandire si comportament de 14. Sa zicem ca meriti o sansa. editx1: Am vazut ce a spus colegul meu Mihai si tind sa cred ca are dreptate..:x contra Edited December 3, 2021 by Roysse
m1hai. Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 (edited) contra pentru aplicație copiată (Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei.) am văzut-o la alte aplicații, dacă nu o copiai poate îți dădeam pro Edited December 4, 2021 by m1hai-
Davie Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 3 hours ago, m1hai- said: neutru pentru aplicație copiată (Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei.) am văzut-o la alte aplicații, dacă nu o copiai poate îți dădeam pro Contra
NewYork. Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 (edited) acceptat Edited December 18, 2021 by NewYork.
Recommended Posts