Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Ce varsta ai?: Am 14 ani.
  • Nickname in joc: SyNeR
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Mă numesc Alin am vârsta de 14 ani și locuiesc in Suceava,Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi si sa am parte de ele. Nu imi place sa ma cert sau ma laud, Imi place sa stau acolo unde imi este locul. Sunt o persoana descurcareata, imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei. 
  • Care este cel mai mare vis al tau?: Visul meu este sa fac 18 ani si sa ma pot muta singur si sa ma descurc in viata, iar in joc sa intru in acest clan si sa devin tester.
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?:  Sunt elev in clasa a Vlll-a.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Cum am precizat mai sus imi doresc sa devin tester si sa intru in acest clan.
Posted (edited)

Neutru, ti-ai inceput fh-ul frumos, insa nu consider ca este de ajuns.

edit: Nu cred ca esti nici indeajuns de matur la varsta ta, desi am intalnit multi de 18,19 si chiar 20+ de ani in acest clan cu gandire si comportament de 14. Sa zicem ca meriti o sansa.

editx1: Am vazut ce a spus colegul meu Mihai si tind sa cred ca are dreptate..:x contra

Edited by Roysse
Posted (edited)

contra pentru aplicație copiată (Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei.) am văzut-o la alte aplicații, dacă nu o copiai poate îți dădeam pro 🤷‍♂️

Edited by m1hai-
Posted
3 hours ago, m1hai- said:

neutru pentru aplicație copiată (Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei.) am văzut-o la alte aplicații, dacă nu o copiai poate îți dădeam pro 🤷‍♂️

Contra

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp