Akihiko Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Buna ziua. Am vrut sa creez alt cont de samp insa zice ca e banat. Asadar am incercat cu alt nume insa si cu ala aceas problema. (M-am uitat pe panel si nu erau conturi existente cu numele pe care le vroiam)... Pana la urma am decis sa ma conectez pe contul principal insa acum zice ca sunt banat si pe el.. Insa nu am primit ceva oe email/panel cum ca sunt banat.. Doresc o explicatie va rog. Quote
Mad_Mike Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Hai salut daca ai folosit coduri si ai primit ban permanent pe ip sau nickname nu mai poti sa iti faci alt cont pe server insa incearca sa dai reset la router si sa incerci sa iti faci alt cont daca vei incerca sa intri pe contul principal nu iti va permite indiferent ca resetezi routerul daca sti ca nu ai folosit coduri si ai dovezi de cand ai primit banul poti deschide un ticket pe panel pentru debanare sper ca ti-am fost de ajutor o zi placuta. Quote
m1hai. Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 On 12/5/2021 at 2:29 PM, Akihiko said: Buna ziua. Am vrut sa creez alt cont de samp insa zice ca e banat. Asadar am incercat cu alt nume insa si cu ala aceas problema. (M-am uitat pe panel si nu erau conturi existente cu numele pe care le vroiam)... Pana la urma am decis sa ma conectez pe contul principal insa acum zice ca sunt banat si pe el.. Insa nu am primit ceva oe email/panel cum ca sunt banat.. Doresc o explicatie va rog. restart la router Quote
Recommended Posts