skrywolf Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Salut, ar fi mult mai fain sa se modifice viteza la vehicule si sa se faca putine update-uri de exemplu cum am zis viteza la vehicule, joburile sa plateasca mai mult etc...eu cred ar popula mai mult serverul. Nu ma lasa sa scriu la sugestti deci am scris aici. Sper ca ajut cu ceva mersi :)
PERSPEKTiVA Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Ai dreptate man. Cu ceva truda si inventivitate se poate atrage jucatori buni. Eu de pilda, vreau sa adauge cladiri specifice din viata reala. Sa existe primarie, spital, scoala etc. Acestea sa nu aiba dimensiuni foarte mari, ca sa nu se ascunda cei cu wanted pe acolo. Iar conceptul acestor cladiri sa fie asemanator cu cel al bisericii din Las Venturas - sa te faca sa te duci zilnic sa dai acolo o comanda. @Shad0w @Tibi Ma uimeste ca nu ai putut adauga la sugestii, asta nu cred.
skrywolf Posted December 9, 2021 Author Posted December 9, 2021 Nu ma lasat sa adaug nu stiu de ce..defapt sa dau click pe sugestii
ZewsHD Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Sustin ideea, sa se faca cu stage 1, stage 2 la masini etc..
Adrian6 Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Ai dreptate man, ceva de genul soft nu? Am eu un prieten mecanic daca vreti vorbesc cu el si poate vrea sa se apuce de softat aici pe server. Face soft arabesc riscant cum le place pasionatilor de masini. Daca va intereseaza imi lasati un mesaj in privat si va rezolva vericu.
TaviXZarraX Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Ai dreptate man, ceva de genul soft nu? Am eu un prieten mecanic daca vreti vorbesc cu el si poate vrea sa se apuce de softat aici pe server. Face soft arabesc riscant cum le place pasionatilor de masini. Daca va intereseaza imi lasati un mesaj in privat si va rezolva vericu.
Arthur Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Sugestiile se fac aici: https://forum.bugged.ro/forum/3248-sugestii-samp/
Recommended Posts