Darber47 Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 IG: Nick: Numele meu pe SA:MP este Darber45. Nick-uri anterioare: Darber, Valium. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Darber45 Sancțiuni (poză panel): Aceasra este singura mea sanctiune: https://imgur.com/a/QfgfDWE Level: Am level 16. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in San Fierro Paramedic Department si sunt la 2 zile distanta de rank 2! Ore jucate: La momentul creeari acestei aplicatii am 184 ore. Warn-uri: Nu am warn-uri primite. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de o perioada lunga de timp, mai exact 2016. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Un singur ban am primit eu, restul nu au fost luate de mine. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut, din contra, sunt prieten cu multi membrii din acestia! IRL: Prenume: Ma numesc Adrian. Vârstă reală: Am infloritoarea varsta de 16 ani. Domiciliu: Sunt situat in orasul Ploiesti, jud. Prahova. Biografie (minim 30 cuvinte): Buna ziua, ma numesc Adrian, am o varsta frumoasa de 16 ani si sunt din orasul Ploiesti. Îmi place foarte mult să socializez, fie în realitate, fie în mediul online, motiv pentru care încă joc SA:MP, si pentru toti prietenii pe care i-am facut in timpul acestor ani frumosi. Sunt in clasa a 10-a la Liceul Tehnologic Lazar Edeleanu din Ploiesti. După ce voi absolvi liceul, vreau să intru într-o universitate prestigioasă din tara noastra pentru a-mi dezvolta cunoștințele personale. De la o vârstă foarte fragedă, am început să stau cu tatăl meu și am învățat multe despre mașini, unde a început să-și continue pasiunea pentru mașinile clasice. Dacă aleg un job, trebuie să fie arhitect; simt ca acesta este un job relaxant,diferit de celelalte job-uri si totodata asa pot interactiona cu alti oameni si le pot proiecta o casa de exemplu, in care vor locui linistit.. În timpul liber, de obicei practic ciclismul, acesta este un sport pe care îl menționez tuturor celor cu care vorbesc, pentru că aleg să trăiesc o viață sănătoasă și fericită, să merg în locuri diferite și să încerc experiențe noi. Genul meu preferat de muzica este cea RAP, din care am invatat sa fiu mereu sincer fata de oameni si sa nu urasc pe nimeni, ci sa ii respect pe toti din jurul meu. Am cei sapte ani de acasa, pot fi un om de nadejde cand este nevoie de mine si imi pot etala abilitatile dobandite in timp la orice moment. Ce îți place să faci în timpul liber?: Cum am precizat mai sus, practichez ciclismul, dar pe langa acest sport, ies in oras alaturi de prieteni / colegi de clasa, unde ne distram pe cinste! Descrie buGGed în câteva cuvinte: In propriile mele cuvinte, server-ul buGGed este un server care dispune de o multitudine de factiuni, unde iti poti ocupa timpul pe SA:MP cu un raport ce te tine `in priza`, are o comunitate linistita, cu mici exceptii, dar cum se spune, nu totul poate fii perfect. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan cu renume pe server, cu o conducere excelent si membrii de nota 20, as putea spune, avand prieteni in acesta, de unde mi-am facut o parere pozitiva. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clanul King. Motto-ul clanului King.: ``Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.`` De ce dorești să te alături acestui clan?: Intrarea in clanul King este o orportunitate sa devin un jucator cunoscut pe server, sa socializez si cu alti jucatori de alt rang si sa imi deschis orizonturile.
WeKy Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 (edited) Ai spus la nick-uri anterioare 'Darber, valium', iar in Last Punish aveai nick TrlckNR1. Daca aveai mai multe ore jucate/zile in factiune votul meu era diferit. Edited December 12, 2021 by WeKy
AymaN Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 16 minutes ago, WeKy said: Ai spus la nick-uri anterioare 'Darber, valium', iar in Last Punish aveai nick TrlckNR1. Daca aveai mai multe ore jucate/zile in factiune votul meu era diferit.
Costii. Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 30 minutes ago, TRAVIS SCOTT said: E un joc pana la urmă, oricine ar merita o șansă.
IonutM4 Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Pentru ca te cunosc si stiu ca doar faci caterinca si poti fii serios cand e vorba de ceva ai un pro de la mine.
Recommended Posts