Quade Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 IG: Nick: Quade Nick-uri anterioare: Quade Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Quade Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/RfZ74i1 Level: 17 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: News Reporters, rank 1. Ore jucate: 338 Warn-uri: Nu am. De cât timp joci SA:MP?: Vreo 4 - 5ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am avut, mai de mult, pentru abuz de funcție în News Reporters parcă. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Cred că da, acum mult timp, nu sunt sigur. IRL: Prenume: Daniel Vârstă reală: 20 Domiciliu: Iași Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un băiat sincer, cu simțul umorului dezvoltat, îmi place să mă simt bine cand mă joc. Răspun cu aceeași monedă, ce dai, aia primești. Ușor timid, cred eu. În rest, las pe alții să mă descrie în funcție de în ce moment și cum ne întalnim, nu te poate place toată lumea. Ce îți place să faci în timpul liber?: Să ies cu prietenii la plimbări, terase, o bere. Să mă joc la calculator și să înot, deși iarna nu prea merge. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server de pe care aproape toți am început cu SA:MP-ul, mai "classic" dar care totuși rămane jucat și apreciat în inimile noastre, cel puțin jucătorii mai vechi și cu o varstă mai înaintată. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Mi se pare un clan serios, destul de liniștit, cu mulți membri puternici. Asta la prima vedere. Încă n-am intrat deci nu știu prea multe. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Parcă am mai fost, dar de mult rău, pe Green sau pe White, nu mai știu circumstanțele și de ce am ieșit. Motto-ul clanului King.: Nu vreau să mă prefac că știu, am să fiu sincer și să zic că habar n-am. De ce dorești să te alături acestui clan?: Este de top, serios, îmi place tag-ul și nu prea am fost în el, vreau să fac ceva nou.
WeKy Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Motto-ul clanului este in panel la 'Clan Description', votul meu putea fi pro doar daca aplicatia ta nu era atat de indecisa.
[]Maryus77. Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Meriti o sansa te cunosc de foarte mult timp si esti foarte de treaba !!
Andreww. Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Pro de la mine, chiar daca nu ai pus motto-ul clanului cred ca meriti o sansa deoarece esti o persoana foarte de treaba . FH-ul frumos LP-ul gol bafta si te astept in clan.
Recommended Posts