Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Ce varsta ai? Am varsta de 16 ani.
  • Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/[]CiPi[]
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Sunt un băiat descurcăreț, înțelegător și amabil. Îmi place să ofer respect celor din jurul meu și la rândul meu să fiu și eu respectat, îmi place să cred că sunt un băiat cu capul pe umeri și am cei 7 ani de acasă. Am un simț al umorului destul de bine dezvoltat și ador să-i fac pe cei din jurul meu să se simtă apreciați în jurul meu.
  • Care este cel mai mare vis al tau? Sincer fiind, am o varsta destul de frageda pentru a stii care imi sunt visele cu adevarat.
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? In momentul actual studiez la Colegiul Tehnic Constantin Istrati, pe profesia Bucatar/Ospatar.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Nu am nicio asipratie, continui sa joc acest joc deoarece mi-am facut destul de multe prietenii.
  • Deea locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp