Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Ce varsta ai?: Am 21 de ani.
  • Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/SuFix
  • Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Ma numesc Constantin si sunt o fire sociabila si prietenoasa. Imi place sa glumesc, dar sunt si serios cand este cazul. Imi place sa ma plimb cu masina, sa ma distrez prin oras si sa imi fac prieteni noi. Ador sa dau sfaturi si sa ajut oamenii care au nevoie. Nu imi place minciuna si mai ales sa fiu tradat. Incerc mereu sa evit certurile si sa nu ma implic in situatii care nu ma privesc. Mereu imi asum ceea ce fac si recunosc daca gresesc.
  • Care este cel mai mare vis al tau?: Deocamdata vreau sa imi termin facultatea, sa strang niste bani si sa imi modific masina.
  • Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?: Sunt student la facultatea de Agronomie in Bucuresti, la sectiunea Inginerie si Management in Alimentatie Publica si Agroturism.
  • Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP?: Doresc sa imi fac o colectie de masini cat mai mare, sa imi cumpar un business si o casa si sa intru intr-o factiune de politie.
  • Maria locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp