Wrath Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 (edited) Video https://imgur.com/a/wq6ayHR Descriere Acest mod faciliteaza folosirea anumitor comenzi prin apasarea tastei Z (default) si beneficiaza de functii automate pentru un gameplay cat mai placut. Spoiler Comenzile modului /anyz - afiseaza informatii ajutatoare /zhelp - afiseaza / ascunde mesaje ajutatoare /autogetmats - activeaza / dezactiveaza functia autogetmats Comenzi ce pot fi folosite apasand tasta primara (default tasta Z): /buy, /buycar, /buydrink, /buyfightstyle /buygun /buytoys /clothes /matches, /exam, /market /paint, /hg Comenzi specifice job-urilor folosite apasand tasta primara (default tasta Z): /getjob in toate locatiile disponibile. /pizza /fish /collecttrash /unloadtrash /getmats Exceptii: La toate job-urile Fisherman, /getjob se ia folosind ALT+Z (combinatia se poate schimba) La job-ul Garbageman, /unloadtrash se realizeaza folosind ALT+Z (combinatia se poate schimba) Functii automate > auto getmats (activat prin comanda /autogetmats) > auto helmet (pune / scoate casca de protectie automat) > auto confirm (sell fish, pay insurance & unlock wang car) confirma automat aceste dialog-uri (sell fish in 24/7, pay insurance cand masina are 0 insurance, unlock wang car la quest-ul wang) Download Gasiti link-ul de download in status update pe profilul meu. Edited January 4, 2022 by Wrath 2
Eternity Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Putin cam naspa chestia cu ALT + Z, combinatia e deja folosita pentru Shadowplay.
Wrath Posted January 4, 2022 Author Posted January 4, 2022 38 minutes ago, Eternity said: Putin cam naspa chestia cu ALT + Z, combinatia e deja folosita pentru Shadowplay. Am actualizat mod-ul si link-ul de download, acum pot fii schimbate tastele din fisierul de setari ini. Aici se gasesc id-uri pentru taste: https://cherrytree.at/misc/vk.htm
Massive Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 (edited) L-am descarcat si eu, totusi pune link-ul de download aici in topic, cu timpul se va pierde status update-ul tau. Edit: Daca ai putea sa adaugi si /fill, /pray si /atm pe tasta Z Edited January 5, 2022 by Massive .
Wrath Posted January 5, 2022 Author Posted January 5, 2022 15 hours ago, Massive said: L-am descarcat si eu, totusi pune link-ul de download aici in topic, cu timpul se va pierde status update-ul tau. Edit: Daca ai putea sa adaugi si /fill, /pray si /atm pe tasta Z Mersi pentru sugestii. Au fost adaugate /fill, /pray si /atm. Nu mai am acces la a modifica topic-ul si de asta folosesc status update pentru a tine link-ul de download, pentru ca acestea pot fi modificate oricand este nevoie. Download-ul se gaseste aici: Status Updates
Massive Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Am gasit un bug, daca pui orice alta tasta, de exemplu "ctrl + z" textul nu se schimba si apare cum era inainte "alt + z"
Recommended Posts