RAMiKS[] Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Ce varsta ai? Am 19 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Ramiks Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Eu ma consider o persoana altruista deoarece imi place sa ii ajut pe cei din jur. Sunt o persoana serioasa, punctuala, motivata, si responsabila care poate sa se adapteze oricarui colectiv si care poate indeplini mai multe sarcini in functie de urgentele si prioritatile acesteia. Care este cel mai mare vis al tau? Cel mai mare vis al meu este sa termin facultatea si sa devin Manager la o firma mare. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Urmez facultatea de Telecomunicatii. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Sa iau functia de Tester in factiunea actula si sa acumulez peste 69 zile.
m1hai. Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 (edited) nu înțeleg de ce tot încerci să intri în acest clan, nu acceptăm persoanele cu contul cumpărat evident că răspunsul meu rămâne tot CONTRA Edited January 4, 2022 by m1hai-
SuFix Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Contra, mai acumuleaza niste ore si activitate pe server si o sa ma razgandesc.
Eddyy. Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Pro - pentru ca esti un baiat ok si respectuos, nu stiu daca ai contul cumparat sau nu, dar din cate am vazut, comportamentul este unul de apreciat.
Recommended Posts