Mr.Speedy. Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 (edited) Ce varsta ai? 13 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/ Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Numele meu este Adelin sunt o persoana sociabila, amuzanta, prietenoasa, ambitioasa si respectabila ( uneori ). Am o pasiune foarte mare pentru masinile Off-Road dar si pentru jocurile de noroc, motto-ul meu preferat fiind *Nu risti nu castigi*. Imi place sa imi fac prieteni noi cu care sa imi petrec timpul si sa ajut diferite persoane. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? Momentan nu urmez niciun studiu dar pe viitor as vrea sa urmez studii la Facultatea de Drept din Bucuresti. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Sa imi petrec timpul alaturi de prietenii mei. Edited January 24, 2022 by Mr.Speedy.
m1hai. Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 (edited) în aplicația aia aveai 17 ani, acum 13? lmfao contra direct, nici măcar la aplicație nu te ai străduit Edited January 24, 2022 by m1hai- + posibil cont cumpărat, nume diferite în fh
SuFix Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 2 minutes ago, m1hai- said: în aplicația aia aveai 17 ani, acum 13? lmfao contra direct, nici măcar la aplicație nu te ai străduit
Mr.Speedy. Posted January 24, 2022 Author Posted January 24, 2022 10 minutes ago, m1hai- said: în aplicația aia aveai 17 ani, acum 13? lmfao contra direct, nici măcar la aplicație nu te ai străduit acum mi-am pus varsta reala. 1
Recommended Posts