Kobo.wk Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Nick: Kobo Nick-uri anterioare: KINGGG Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Kobo Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/OJgXj4v Level: 47 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma aflu in nici o factiune astept sa se deschida ceva PD Ore jucate: 1745 Warn-uri: 0 De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din 2015 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da am avut Pentru 3/3 warn, Abuz de functie Dar acum foarte mult timp. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut nicodata. IRL: Prenume: Iulian Vârstă reală: Am varsta de 20 de ani. Domiciliu: Bucuresti Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numec Iulian am vasta de 20 de ani sunt o fire calma interactiva imi place sa comunic cu oameni si sa imi fac prieteni noi, lucrez in domeniul de sistem de secritate si timpul liber mi-l omor jucandu-ma pe Laptop si iesid cu prietenii. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prieteni si sa ma joc pe Laptop Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate foarte mare si frumoasa. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Dupa parerea mea este un clan renumit pe server cu membri capabili si respectosi. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa fac parte din aces clan deoarece este un clan respectat pe server, staff-ul si membrii acesutia sunt foarte respectuosi, responsabili.
WeKy Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Aplicatia ta nu este foarte dezvoltata, din punctul meu de vedere, graba strica treaba.
Lion. Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 (edited) Aplicatia nu prea e dezvoltata. Edited January 25, 2022 by Lion.
KaApA Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 @Tl.Kobo data viitoare încearcă să scrii puţin mai mult în aplicaţie, sa fie mai 'stufoasă'. Prima dată încearcă să intri într-o facţiune şi poti reaplica, răspunsul nostru se poate schimba.
Recommended Posts