Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am incercat sa ma inregistrez pe server cu numele Sakal da am vazut ca este deja un cont cu numele asta, dupa am incercat sami fac cont cu numele Sakal2003 si am zis ca sunt banned, nici nu am apucat sami fac cont si deja miam luat ban si nu inteleg de ce.spacer.png

Posted
Just now, PERSPEKTiVA said:

mai incearca.

am incercat de vreo 10 ori si tot acelasi lucru zice, e prima oara cand incerc sa joc pe serveru asta

Posted

Hai salut incearca sa iti faci alt cont cu un nume diferit daca nici asa nu merge dezinstaleaza jocul si sterge fisierele ce mai raman in folderul cu Rockstar Games din folderul cu Program Files x86 si reinstaleazal la loc si fara moduri iti sugerez dupa ce instalezi jocul si clientul Sa-mp sa incerci sa intri pe server sa vezi daca merge dupa poti sa adaugi si modurile daca folosesti moduri este posibil sa fie si de la internet.

Posted

Fa ce a spus colegul meu - du-te in partitia C la documente, sterge documentul de gta - vei pierde setarile facute de tine legate de comenzi si grafica. Apoi sterge gta cu totul, reinstaleaza gta, apoi samp peste.

Posted
1 minute ago, PERSPEKTiVA said:

Cum mai e pe b-zon? nu am mai intrat de mult - au mai multi jucatori se pare

be buy-zone nu e nici o problema

Posted

Ai prins un ip banat, da un restart la router, daca problema persista deschide o cerere de unban pe panel si ip-ul o sa-ti fie debanat.

• Helios locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp