Rickman Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Ce varsta ai? Am varsta de 16 ani. Link profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Rickman Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Salut, ma numesc Emanuel si am varsta de 16 ani. Sunt un om matur si serios care vrea mereu sa isi depaseasca limitele. Am simtul umorului si imi place sa fac glume.Ofer respect dar in acelasi timp vreau sa fiu respectat. Sunt ambitios si nu ma las asa usor pana nu obtin ce vreau. Îmi place să socializez si cu alti oameni , poate chiar sa imi fac noi prieteni. Care este cel mai mare vis al tau? Imi doresc sa ajung sa am un job bine platit si sa am o familie cat mai frumoasa. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum? In prezent sunt la liceu si nu stiu exact ce vreau sa fac mai departe. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Sa imi fac un fh bun.
Rickman Posted February 5, 2022 Author Posted February 5, 2022 11 minutes ago, SuFix said: Neutru, cam slab contul, mai lucreaza la el Pai da, sunt mai la început dar încerc să îl fac cat mai frumos.
m1hai. Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 contra - nu mi place aplicatia si mai trebuie sa lucrezi la cont
Recommended Posts