Winkkss. Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Ce varsta ai?: Am varsta de 18 ani. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Winkkss. Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante. Sunt o persoana foarte orgolioasa, ma gandesc de doua ori inainte de a face un lucru, mandru si foarte vanitoas. Nu imi place sa pierd indiferent de situatie. Ca orice om, mai am si eu probleme, dar nu imi place sa recunosc asta. Nu sunt o persoana lipsita de scrupule, imi place sa ajut, daca pot. Nu imi place sa judec, nu imi place sa joc roluri. Imi place sa spun ce am de spus direct in fata. Acesta sunt eu si nu ma pot schimba. Nu cred ca are sens sa fac un roman aici pentru ca ma veti cunoaste si voi pe parcurs. Care este cel mai mare vis al tau?: Nu am unul anumit, dar totusi sper sa ajung un om mare in viata. Ce studii doresti sa urmezi sau urmezi chiar acum?: Invat in domeniul IT, la Centrul de excelenta in informatica si tehnologii informationale. Ce aspiratii ai cand vine vorba de SA:MP? Nu am nici o aspiratie.
Recommended Posts