Artistique Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Salut. M-am gandit ca ar ajuta si ar creste intr-o mare masura dorinta jucatorilor de a achizitiona Puncte Premium, daca s-ar adauga pe platforma "https://bluepanel.bugged.ro/premium/paysafecard " si posibilitatea de a introduce cardul bancar. Acest lucru consider ca este foarte benefic, astfel nu va mai fi nimeni nevoit sa se duca la un Zebrapay / Paypoint pentru a obtine acel cod PaySafeCard. Multumesc si sper ca se va lua in considerare! @Tibi@Shad0w Quote
.D e n i s Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Nu este o idee rea, nu am deschis link-ul din motivul pentru care imi este frica sa fac asta. Iti sugerez sa scoti acel link si sa faci o propunere la adresa 'bugged.ro/sugestii', acolo vei primi un raspuns mai rapid. Quote
Playerul1 Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Ar fi o idee buna, insa trebuie sa luam in considerare si comisoanele de la moment, si ca cel mai benefic ar fi prin PSF + ca pentru unii e si mai usor pentru cei mici care nu detin un card. Nu zic, ar fi o idee buna, ca nu ar trebui mereu sa ma duc in oras sa iau PSF si doar sa platesc cu card-ul insa comisonul lasa de dorit. Quote
L0K3D Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 E complicata implementarea acestei metode din punct de vedere a actelor și alte chestii de genul, poti cumpara coduri paysafecard folosind cardul de pe eBay, sunt mulți utilizatori ce vând și șansa sa te însele cineva e 0.1%. 1 Quote
zennyK Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 E TOP ideea, eu unul mi-as dori acest lucru. Quote
Recommended Posts