Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick pe joc: Karmax.
  • Level: 55
  • Ore jucate: ~1800
  • Link profil (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Karmax.
  • Varsta reala?: 20 de ani.
  • Descrie-te (minim 15 cuvinte)?: O fire foarte ambitioasa, calma si de fel foarte competitiva. Am aptitudini bune in a coordona ceva (strict parerea mea). Imi place sa invat si sa fiu invatat la randul meu, iubesc sa invat lucruri noi. Si nu in ultimul rand, seriozitatea si simtul umorului sunt caracteristicile care ma reprezinta cel mai bine.
  • Ce minim de activitate ai in ultimele 7 zile?: 15 ore in ultimele 7 zile.
  • De ce doresti sa aplici la aceasta functie?: Deoarecere m-am obisnuit foarte mult cu membri clanului si cred ca pot venii cu idei noi, aduce membri capabili de acest clan si sa creez o atmosfera placuta.
  • De ce crezi ca meriti aceasta functie?: Cum am specificat si mai sus, sunt o fire foarte serioasa cat si prietenoasa. Incerc sa fac pe plac tuturor incat sa fie bine pentru toata lumea.
  • Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti Co-Lideri?: Sa fiu serios cat si 'de gasca' pot spune. (Nu spun ca ceilalti co-lideri nu sunt), dar vorbesc strict de mine cum o sa fiu.
  • Ce te deranjeaza cel mai mult la clan?: Aboslut nimic, chiar m-am acomodat usor si nu am nimic de reprosat.
  • Crezi ca te vei descurca?: Bineinteles, am foarte multa incredere in mine.
  • Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. 😘
  • WoLLy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp