Alexandro Marius Daha Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Nick pe joc: Tenerife Level: 29 Ore jucate: 675 Link profil (panel): Tenerife's Profile - Bugged.ro SA:MP Server Varsta reala?: 17 ani Descrie-te (minim 15 cuvinte)? Sunt un băiat respectuos, calculat, cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Sunt o persoană flexibilă și mă integrez foarte rapid în orice colectiv. Îmi place sa-mi petrec timpul liber practicând diverse sporturi, preferatul meu fiind ciclismul. Printre pasiunile mele se enumera și codarea de site-uri. Ce minim de activitate ai in ultimele 7 zile?: 25 De ce doresti sa aplici la aceasta functie?: Deoarece vreau sa manageriez membrii acestui clan. De ce crezi ca meriti aceasta functie?: Dupa parerea mea, nu o merit, am avut perioade de inactivitate. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti Co-Lideri?: Ochiul meu nu iarta nimic. Ce te deranjeaza cel mai mult la clan?: Ca cineva imi tot impinge Eurosul de la locul lui desi il las unlocked. Crezi ca te vei descurca?: Cu siguranta. Alte precizari?: Nu am, spor la joc.
Daniels11 Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Pro pentru activitate si simtul umorului.
Geoeken Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 - Din cate am auzit esti de treaba si ai si activitate. Bafta.
Recommended Posts