Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick pe joc: SucreJunior
  • Level: 22
  • Ore jucate: 378
  • Link profil (panel): SucreJunior's Profile - Bugged.ro SA:MP Server
  • Varsta reala?: Am frumoasa varsta de 16 ani.
  • Descrie-te (minim 15 cuvinte)?: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, respectuos, matur dar si glumet cand este cazul. In timpul liber imi place sa ies pe afara alaturi de prietenii mei sau sa ne jucam diferite jocuri online. Pe langa asta, imi mai place foarte mult sa administrez orice fel de afacere/factiune/staff/clan/etc.
  • Ce minim de activitate ai in ultimele 7 zile?: Minim 7 ore, in cazul in care sunt foarte ocupat.
  • De ce doresti sa aplici la aceasta functie?: Dupa cum am precizat si mai sus in descriere, imi place sa  administrez comunitati.
  • De ce crezi ca meriti aceasta functie?: Deoarece am o capacitate de management super buna.
  • Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti Co-Lideri?: As incerca sa motivez jucatorii clanului sa fie mult mai activi.
  • Ce te deranjeaza cel mai mult la clan?: Nimic, din punctul meu de vedere clanul este perfect.
  • Crezi ca te vei descurca?: Desigur.
  • Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
Posted (edited)

bqCaknc.png- avand in vedere ca voturile sunt diferite cu raspunsul meu, ramane asa deoarece inactivitatea e foarte mica + unele greseli pe /c, tura viitoare!

eIgkHFc.png

Edited by WoLLy
  • WoLLy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp