Alex Grosan Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Nick pe joc: SucreJunior Level: 22 Ore jucate: 378 Link profil (panel): SucreJunior's Profile - Bugged.ro SA:MP Server Varsta reala?: Am frumoasa varsta de 16 ani. Descrie-te (minim 15 cuvinte)?: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, respectuos, matur dar si glumet cand este cazul. In timpul liber imi place sa ies pe afara alaturi de prietenii mei sau sa ne jucam diferite jocuri online. Pe langa asta, imi mai place foarte mult sa administrez orice fel de afacere/factiune/staff/clan/etc. Ce minim de activitate ai in ultimele 7 zile?: Minim 7 ore, in cazul in care sunt foarte ocupat. De ce doresti sa aplici la aceasta functie?: Dupa cum am precizat si mai sus in descriere, imi place sa administrez comunitati. De ce crezi ca meriti aceasta functie?: Deoarece am o capacitate de management super buna. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti Co-Lideri?: As incerca sa motivez jucatorii clanului sa fie mult mai activi. Ce te deranjeaza cel mai mult la clan?: Nimic, din punctul meu de vedere clanul este perfect. Crezi ca te vei descurca?: Desigur. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
Geoeken Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 - FH-ul bunicel, esti de treaba, ai activitate, meriti o sansa. Succes.
WoLLy Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 (edited) - avand in vedere ca voturile sunt diferite cu raspunsul meu, ramane asa deoarece inactivitatea e foarte mica + unele greseli pe /c, tura viitoare! Edited February 16, 2022 by WoLLy
Recommended Posts