Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: Wendel
  • Nick-uri anterioare: [HyperyoNNN] , Essence
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Wendel
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/weICoWm  poza a fost editata la IP-uri
  • Level: 34
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Deocamdata nu sunt in nicio factiune...inca ma gandesc daca sa intru din nou in S.I sau sa intru in Paramedic.
  • Ore jucate:  749
  • Warn-uri: 0
  • De cât timp joci SA:MP?: 2014
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da,in 2015 la un war...din cate imi amintesc..bagasera cei de la the russian cod si am bagat si eu...se pare ca m-a prins pe mine 🙂 .
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Niciodata si nici nu o sa am . Am avut o relatie fructoasa de fiecare data .

IRL:

• Prenume: Alex
  • Vârstă reală: 20
  • Domiciliu: Topoloveni
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o persoana care ii place sa ii ajute pe cei din jur indiferent de situatie,imi place sa lucrez in echipa,sunt cooperant si de asemenea sunt o persoana care munceste pentru a-si indeplini toate scopurile.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sala,iesit pe afara cu tovarasii.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate stabila de atatia ani care nu va muri niciodata .

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan vechi si serios ,acest clan avand persoane cu BUN SIMT nefacand glume proaste si alte calicaturi de glume de copii..Fiecare sarind in ajutorul tau in legatura cu o problema pe care o intampini.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da,am iesit deoarece consideram ca eram cam inactiv din cauza lipsei de timp asa ca am hotarat sa ii las loc unui alt jucator.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece nu ma regasesc in alte clanuri deocamdata,clanul acesta este old school pentru mine.
  • KaApA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp